07

četvrtak

lipanj

2012

Politika i seks

Nakon što smo vas izazvali da pišete priče o Lici, sad imamo novi izazov i novi dar za vas. Budući da vam Marčelina poklanja svoju knjigu kompliciranog naziva Kompilacija erotsko-domoljubnih kontemplacija, naravno da ni tema ne može biti jednostavna. S obzirom na to da je Marčelina sama izabrala temu, pročitajte što kaže o njoj:

Dragi blogeri, postoji uzrečica da je politika kurva. Iz čega zaključujem da su politika i seks uvijek usko povezani. Zbog toga, možete pisati o politici ili o seksu, a jedini uvjet je da priča bude HUMORESKA. Vremena su teška, a smijeh je ljekovit. Ponekad je jedino što još možemo napraviti - smijati se, nasmijati i sebe i druge. Ja sam često pisala o obje teme, a vaši komentari ispod mojih postova su nerijetko bili smješniji i duhovitiji od mojih postova, zato uopće ne sumnjam da ćete se dobro snaći u ove dvije teme i da vam neće nedostajati inspiracije. Sretno :)


Foto: Nelina gustirna

Pravila su slična kao i za prethodni izazov, jedina novost je da smo vam dali mogućnost za dužu priču. Priča ne smije sadržavati više od 500 riječi. Sudjelovati u izazovu (a i glasanju) mogu svi blogeri koji do početka ovog književnog izazova imaju blog na Blog.hr domeni s barem tri suvisla posta. Svoju priču (dobro pazite na broj riječi) i obavezno link na svoj blog pošaljite na mail urednik@blog.hr od danas, 7. lipnja, do 20. lipnja u ponoć. Kako priče budu pristizale, tim slijedom ćemo ih ovdje objavljivati. Priče koje imaju više od 500 riječi nećemo objaviti.

Od objavljenih priča Marčelina i uredništvo će odabrati pet koje ulaze u finale. 21. lipnja ćemo objaviti pet odabranih priča i tad opet nastupate vi. Između pet priča svojim glasovima u komentarima odabrat ćete najbolju priču u razdoblju od 21. do 26. lipnja u ponoć. Zbrajat će se samo glasovi blogera koji do 7. lipnja imaju blog s barem tri suvisla posta. Svoj glas/komentar moći ćete ostaviti ispod ponovno objavljene priče za koju smatrate da je najbolja priča u ovom izazovu. Ako dvije, ili više, priča budu imale isti broj glasova, Marčelina će odabrati najbolju i njenom autoru pokloniti svoju knjigu. Pobjednika ćemo proglasiti 27. lipnja.

Mi smo vas opet izazvali, sad je vrijeme da vidimo koliko ste spremni na avanturu…

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.